Best beautysalon in Town! 

Meest gastvrije schoonheidssalon van Harderwijk

Graag uw begrip voor het volgende:

Schoonheidsbehandelingen vragen, zeker in coronatijd, om nauwkeurige afstemming en planning. Tussen de afspraken wordt steeds extra tijd gepland zodat er geen contactmomenten zijn tussen cliënten en bezoekers van de salon. Wij hebben de nodige hygiënemaatregelen getroffen om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te maken. Zo wordt de ruimte en het instrumentarium extra gereinigd en gelucht en is desinfectiemiddel aanwezig. 

Bent u door omstandigheden verhinderd dan kunt u tot 24 uur voor de afspraak contact opnemen om de afspraak te annuleren of te verzetten. Indien u binnen deze 24 uur de afspraak wilt annuleren of verzetten dan zijn we genoodzaakt om 50% van de behandelwaarde in rekening te brengen.

Openingstijden schoonheidssalon Precious Beauty

Wij zijn geopend
maandag
9:0023:00
dinsdag
9:0023:00
woensdag
9:0012:00
donderdag
9:0023:00
vrijdag
9:0012:00
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

 

Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats!

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u mij bellen, mailen of een bericht sturen via bovenstaand contactformulier. Omdat ik mijn cliënten tijdens de behandeling alle aandacht wil geven, kan het zijn dat ik u niet direct te woord kan staan. Soms kunt u daarom mijn voicemail treffen. In dit geval wil ik u verzoeken om een bericht achter te laten, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard kunt u ook een Whatsapp-bericht sturen.

Op alle  producten en diensten van Schoonheidssalon Precious Beauty zijn 'Algemene Voorwaarden' van toepassing. U kunt deze 'Algemene Voorwaar-den'  hier downloaden.
Schoonheidssalon Precious Beauty maakt onderdeel uit van de samenwerkende bedrijven Harderwijk. Tot deze groep behoren ook:

Gerrit Donkersteeg loodgieter te Harderwijk (www.gerritdonkersteeg.nl) 

Rijschool Stam voor al uw auto- en motorrijlessen (www.rijschoolstam.nl)

Update: 10-2020
Schoonheidssalon Precious Beauty Harderwijk 

E-mailen
Bellen